Palvelut


Palvelut

Oripään Sähkölle on kunnia asia olla turvallisten sähköasennusten edelläkävijä. Sähköala kehittyy ja uudistuu jatkuvasti, trendit muuttuvat ja viranomaisten alati muuttuvissa vaatimuksissa pitää pysyy mukana.

Sähköasennus ja Urakointi

Asiakkaan tarpeiden ymmärätäminen on avainasemassa. Kokemuksen myötä me tiedämme mikä on kokonaisedullisin ja asiakasta parhaiten palveleva ratkaisu. Oikea tuote oikeaan paikkaan.

 

Sähkösuunnittelu ja Huolto

Toteutamme kohteen kokonaissähkösuunnittelun. Valmistamme kohteeseen räätälöidysti suunnitellut sähkökeskukset pääosin itse. Vastaamme kohteiden huollosta sekä käyttöönopastamme aina suunnittelun ja huollon yhteydessä.

 

Varastomyymälä ja Asennusauto

Varastomyymälästämme löytyy aina hyvä valikoima yleisimpiä sähköalan tarvikkeita ja tuotteita. Kalustoomme kuuluu myös täydellisesti varusteltu asennusauto, josta löytyy apua yllättäviinkin tilanteisiin.

10

Lisäpalvelut

Sähköasennusten lisäksi teemme mm. atk- ja kulunvalvontajärjestelmiä, kuntotutkimuksia, palo- ja murtohälytysjärjestelmiä, kamera- ja äänentoistojärjestelmiä. Tietyissä erikoistehtävissä käytössämme on ammattitaitoinen kumppaniverkosto.

Yhteystiedot

Oripään Sähkö Ky
Kanikkalankuja 2
32500 ORIPÄÄ

Sami Salminen
0500 783 443
orisahko@elisanet.fi

Sosiaalinen Media

COPYRIGHT © 2023 | ORIPÄÄN KONEASEMA OY – ALL RIGHTS RESERVED