Yritys


Oripään Sähkö Ky on ammattitaidostaan ja tehokkaasta palvelustaan tunnettu sähköurakoitsija, joka on toiminut koko Lounais-Suomen alueella jo vuodesta 1992. Työ jatkuu jo toisessa

polvessa. 2015 tehdyssä sukupolven vaihdoksessa päävastuu siirtyi perustaja Jari Salmiselta yritystä jatkavalle Sami Salmiselle.

Toimitilamme sijaitsevat Oripään keskustassa. Varastomyymälästämme löytyy aina hyvä valikoima yleisimpiä sähköalan tarvikkeita ja tuotteita.

Sähköala kehittyy voimakkaasti ja näin ollen uusiin asioihin panostetaan myös Oripään Sähkössä – vanhoja, tuttuja palveluita unohtamatta. Tyypillistä asiakaskuntaamme ovat julkinen rakentaminen, teollisuus, maataloudet, omakotitalot, vapaa-ajanasunnot ja puutarhat.

Oripään Sähköllä on valtakunnalliset A-ryhmän asennusoikeudet aina 1000 V:n saakka. Sami Salminen on myös valtuutettu sähkölaitteistojen kuntotutkija (KT-sertifikaatti) sekä yrityksemme kuuluu Luotettava kumppani -tilaajavastuuohjelmaan.

Oripään Sähkö kuuluu Suomen suurimpaan sähköurakoitsijoiden yhteenliittymään – Elfin-ketjuun. Tämä takaa meille ja asiakkaillemme aina markkinoiden parhaat ja uusimmat tuotteet oikeaan hintaan. Lue lisää: www.elfin.fi

Yhteystiedot

Oripään Sähkö Ky
Kanikkalankuja 2
32500 ORIPÄÄ

Sami Salminen
0500 783 443
orisahko@elisanet.fi

Sosiaalinen Media

COPYRIGHT © 2023 | ORIPÄÄN KONEASEMA OY – ALL RIGHTS RESERVED